ISTRA – POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE U BUJAMA

25.000EUR
Na prodaju

20234006

Property ID

Description

S ponosom predstavljamo jedinstvenu priliku za investiciju u poljoprivredno zemljište veličine 2180 m2, smješteno u idiličnom okruženju Buja. Ovo zemljište, okupano mediteranskim suncem, pruža idealne uvjete za uzgoj maslina te predstavlja savršeno mjesto za one koji traže kombinaciju plodnog tla i izvanredne lokacije.

Lokacija: Nalazimo se usred zelenih brežuljaka u Bujama, pružajući nevjerojatno slikovit pogled na okolicu. Pristup zemljištu je olakšan prilaznim putem, čineći ovu lokaciju pristupačnom, ali istovremeno omogućujući privatnost i mir.

Plodnost Zemljišta: Zemljište veličine 2180 m2 obuhvaća bogato tlo koje je već godinama prirodno pogodno za uzgoj maslina. Ovdje ćete pronaći kombinaciju optimalnih klimatskih uvjeta i plodnog tla, pružajući vam priliku za proizvodnju vrhunskog maslinovog ulja.

Infrastruktura: Zemljište je lako dostupno zahvaljujući prilaznom putu koji olakšava transport i logistiku. Blizina lokalnih tržnica i distribucijskih centara dodatno pojačava atraktivnost ovog područja za poljoprivrednu proizvodnju.

Investicijski Potencijal: S veličinom od 2180 m2, ovo zemljište pruža izuzetnu priliku za raznolikost u poljoprivrednom uzgoju. Investitori imaju priliku stvoriti održivo poslovanje uzgoja maslina i doprinijeti rastućem tržištu visokokvalitetnih maslinovih proizvoda.

Zaključak: Ovo zemljište u Bujama je više od parcele zemlje; to je prilika za investiciju u izobilju i održivi agrobiznis. Pozivamo vas da istražite ovu priliku i pridružite se rastućoj zajednici uzgajivača maslina.

Ako trebate više informacija o ovom objektu, slobodno nas kontaktirajte.

USLUGE KOJE VAM NUDIMO:

-mogućnost obilaska područja na kojem se nalazi nekretnina

-pomoć pri riješavanju pravnih poslova

-višejezična podrška tijekom kupnje

Napomena: Podaci o ovom objektu nisu zajamčeni. Zbog obveze dokazivanja vlasniku, molimo za razumijevanje da upite možemo obraditi samo s punom adresom i telefonskim brojem, kao i da ne dajemo nikakve podatke o točnoj adresi nekretnine.

Još jedna značajka koju možemo ponuditi je praćenje najma / čišćenja / održavanja / manjih popravaka objekata itd.

Address

Address: Buje
  • Country: Croatia
  • City / Town: Buje
  • Postal code / ZIP: 52460
Open on Google Maps
  • Property ID 20234006
  • Price 25.000EUR
  • Property Type Land
  • Property status Na prodaju
  • Land area 2.180 m2

Contact

Sabina Makić

Property Agent
Umag, Novigradska 30
+43 664 157 7475
sabina@makic.eu
Other Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *