Dalmacija – OBJEKT S PREKRASNIM POGLEDOM NA MORE 8 APARTMANA POSTIRA – OTOK BRAČ

750.000EUR
Na prodaju

20205009

ID nekretnine

400 m2

Veličina

11

Spavaće sobe

8

Kupatila

Opis

Kuća sa 6 kompletno opremljenih apartmana, prodaju se apartmani s kompletnom posteljinom, posuđem, namještajem, fotografijama,… Sve pripremljeno za turistički najam, odmah u trenutku prodaje.

Objekt radi dulji niz godina, redovito se održava, izuzetno visoke kvalitete, sve pripremljeno za uspješno poslovanje turističkog iznajmljivanja, visoka ocjena na booking.com-u.

U kući se nalazi 6 kategoriziranih apartmana ( 3*) koji su opremljeni za turistički najam, i još dva od kojih je jedan također uređen za stanovanje i najam ali se ne koristi za iznajmljivanje nego za vlasnika ili domaćicu objekta koja tu živi tijekom sezone ali se može koristiti i za najam jer je kompletno opremljen novom kuhinjom, spavaćom sobom i kupatilom, jedino dnevni boravak treba novu kutnu garnituru jer je postojeća stara.

Drugi apartman koji se ne iznajmljuje je apartman u potkrovlju koji ima najljepši pogled na more od svih, ali nije dovršen, u visokom je rou bau ali unutra nema pločice, kupatilo i sl. mada je sve pripremljeno. Trenutno ovaj apartman služi kao skladište.

Prizemlje:

Apartman s dvije bračne sobe, jednim WC-om, kupatilom, velikim dnevnim boravkom, terasom s pogledom na more, vrtom, potpuno opremljen, ima vrt s roštiljem, veliku okućnicu i terasu. Apartman ima cca 100 m2 i kategoriziran se s 4*, klimatiziran.

Prvi kat/Visoko prizemlje:

Ima cca 128 m2 – jedna soba s kupatilom, kategorizirana kao soba u domaćinstvu 3*.

Jedan jednosobni apartman  moderno, novouređen s pogledom na more, ima terasu od cca 10 m2 s garniturom za sjedenje i dvije ležaljke, terasa ima pogled na more, kategoriziran 3*- 2+2.

Jedan dvosoban apartman –  dvije bračne sobe – obje imaju vlastito kupatilo, veliki dnevni boravak, kuhinja s blagovoaonom, pogled na more iz dnevnog boravka i sa terase cca 10 M2.

Južna strana ovog kata ima još jednu terasu, zajedničku za sva tri apartmana.

Drugi kat/ Prvi kat:

Dva najnovija apartmana, moderno uređena, najljepša i najkomfornija, postižu najvišu cijenu najma.

Jedan apartman ima cca 40 m2, jednu sobu i kuhinju s dnevnim boravkom, kupatilo i terasu od cca 30 m2, djelomično natkrivenu s otovorenim pogledom na more.

Ovo je natraženiji apartman u kući.

Klimatiziran, ima 3* i prekrasne fotografije.

Drugi apartman;

Cca 70 m2,dvosobni, dvije bračne sobe, wc, kupatilo, kuhinja, blagovaona, dnevni boravak.

Dnevni boravak ima teraasu 10m2 s otvorenim pogledom na more, jedna soba ima otvoreni pogled na more, druga djelomični pogleda na more. Novi, moderno uređeni, kategorizirani 3*, izuzetno traženi.

Na ovom katu ova dva apartmana imaju zajednički ulaz, 6m2 hodnika iz kojeg se ide u svaki apartman, zajedničku južnu terasu cca 15 m2.

Uz sve navedeno kuća ima polupodrum koji služi smo za držati stvari jer ima nizak plafon, ima cca 70-80 m2 (nije u papirima, ispod razine zemlje je).

Garaža: cca 15 m2.

Ljetna kuhinja: cca 20 m2 – s terasom s pogledom na more, može se pretvoriti u apartman.

Okućnica s zelenilom.

Vrt na dvije kaskade, svaka cca 30 m2, posađene rajčice, tri stabla mandarina, kivi i cvijeće.

Kuća nema parking ali je dozvojeno parkiranje na našem zemljištu uz samu kuću te oko 100 m od kuće je javni parking, 50 m iznad kuće je uz glavnu cestu općinsko zemljište gdje se može napraviti parking ili uzeti u koncesiju.

 

Ako trebate više informacija o ovom objektu, slobodno nas kontaktirajte.

USLUGE KOJE VAM NUDIMO:

-mogućnost obilaska područja na kojem se nalazi nekretnina

-pomoć pri riješavanju pravnih poslova

-višejezična podrška tijekom kupnje

 

Napomena: Podaci o ovom objektu nisu zajamčeni. Zbog obveze dokazivanja vlasniku, molimo za razumijevanje da upite možemo obraditi samo s punom adresom i telefonskim brojem, kao i da ne dajemo nikakve podatke o točnoj adresi nekretnine.

 

Još jedna značajka koju možemo ponuditi je praćenje najma / čišćenja / održavanja / manjih popravaka objekata itd.

Adresa

Adresa: Postira
 • Država: Croatia
 • Poštanski broj: 21410
Otvorite putem Google Maps
 • ID nekretnine 20205009
 • Cijena 750.000EUR
 • Nekretnina Kuća
 • Status Na prodaju
 • Sobe 20
 • Spavaće sobe 11
 • Kupatila 8
 • Veličina 400 m2
 • Površina 411 m2
 • Udaljenost od mora 500m
 • Vrt Da
 • Pogled na more Da
 • Sa ili bez namještaja Sa
 • Nova gradnja Da

Upute

Kontakt

Sabina Makić

Property Agent
Umag, Novigradska 30
+43 664 157 7475
sabina@makic.eu
Ostale nekretnine