ISTRA -Ekskluzivni Penthouse s pogledom na more

1.200.000EUR
Na prodaju

20244057

Property ID

253 m2

Size

5

Bedrooms

5

Bathrooms

Description

U osvrtu na prostorne karakteristike ovog ekskluzivnog Penthousea, izdvajamo jedinstvene dimenzije i funkcionalnu raspodjelu prostora koji odiše elegancijom i udobnošću. Svaki kutak ovog doma pažljivo je dizajniran kako bi pružio maksimalnu udobnost i luksuzan doživljaj, istovremeno naglašavajući estetiku i praktičnost.

 1. Ukupna Površina: Penthouse se prostire na impresivnih 188 kvadratnih metara, pružajući vam prostran dom u kojem možete uživati u raznovrsnim aktivnostima i druženju s obitelji i prijateljima.
 2. Dnevni Boravak: Glavni dnevni boravak prostire se na 68 kvadratnih metara, predstavljajući centralni prostor za okupljanje i opuštanje. Velika površina omogućuje fleksibilnost u uređenju i stvaranju različitih zona za sjedenje, blagovanje ili zabavu.
 3. Spavaće Sobe: Penthouse nudi pet prostranih spavaćih soba, svaka s vlastitim luksuznim kupatilom, pružajući privatnost i udobnost za svakog stanara. Veličine spavaćih soba kreću se od 9.68 do 18.23 kvadratnih metara, pružajući dovoljno prostora za udoban san i opuštanje.
 4. Kupatila: Svaka od pet spavaćih soba ima vlastito elegantno uređeno kupatilo, opremljeno modernim sanitarijama i visokokvalitetnim materijalima. Veličine kupatila kreću se od 4.16 do 4.84 kvadratnih metara, osiguravajući udobnost i praktičnost u svakodnevnom korištenju.
 5. Terase: Osim unutarnjih prostora, Penthouse nudi i impresivne terase koje omogućuju uživanje u prekrasnim pogledima na more i grad. Natkrivena terasa površine 29 kvadratnih metara i prostrana krovna terasa od 182 kvadratna metra nude dodatni prostor za opuštanje na otvorenom i organiziranje društvenih događaja.
 6. Garaža i Spremište: Za praktično parkiranje vozila i pohranu osobnih stvari, Penthouse dolazi s garažom od 24 kvadratna metra i spremištem u podrumu površine 15 kvadratnih metara, pružajući sigurnost i dodatni prostor za vaše potrebe.

  GRIJANJE:
  U stanu je ugrađeno samostalno podno grijanje na dizalicu topline u svim prostorima i svaki prostor
  ima ugrađene sobne termostate za regulaciju temperature u prostoru.
  U stanu je ugrađen zatvoreni kamin na drva talijanskog proizvođača Palazetti

  HLAĐENJE:
  U svakoj sobi je ugrađen klima uređaj a u dnevnom boravku su ugrađena dva klima uređaji. Ukupno 7 klima uređaja.

Ukupno, kombinacija prostranih dnevnih boravaka, udobnih spavaćih soba, elegantnih kupatila i velikih terasa čini ovaj Penthouse savršenim domom za one koji cijene luksuz, udobnost i funkcionalnost.

Ako trebate više informacija o ovom objektu, slobodno nas kontaktirajte.

USLUGE KOJE VAM NUDIMO:

-mogućnost obilaska područja na kojem se nalazi nekretnina

-pomoć pri riješavanju pravnih poslova

-višejezična podrška tijekom kupnje

Napomena: Podaci o ovom objektu nisu zajamčeni. Zbog obveze dokazivanja vlasniku, molimo za razumijevanje da upite možemo obraditi samo s punom adresom i telefonskim brojem, kao i da ne dajemo nikakve podatke o točnoj adresi nekretnine.

Još jedna značajka koju možemo ponuditi je praćenje najma / čišćenja / održavanja / manjih popravaka objekata itd.

Address

Address: Poreč
 • Country: Croatia
 • City / Town: Poreč
 • Postal code / ZIP: 52440
Open on Google Maps
 • Property ID 20244057
 • Price 1.200.000EUR
 • Property Type Stanovi
 • Property status Na prodaju
 • Rooms 6
 • Bedrooms 5
 • Bathrooms 5
 • Size 253 m2
 • Land area 551 m2
 • Udaljenost od mora 550m
 • Pogled na more Da
 • Nova gradnja Da

Contact

Sabina Makić

Property Agent
Umag, Novigradska 30
+43 664 157 7475
sabina@makic.eu
Other Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *