ISTRA – Luksuzno zemljište na prodaju u Srgobanima

79.000EUR
Na prodaju

20244062

Property ID

Description

U srcu Istre, nedaleko od poznatog grada tartufa, Buzeta, leži malo, slikovito mjesto po imenu Srgobani. Ovdje se, među samo nekoliko kuća, proteže predivno zemljište, čija ukupna površina iznosi oko 1900 kvadratnih metara. Od toga, približno 700 kvadratnih metara čini građevinsko zemljište, savršeno za izgradnju kuće za odmor ili vlastitog doma. Ova lokacija nudi ne samo komfor, već i nevjerojatan pogled na istarske brežuljke, koji se proteže s tog zemljišta.

Zemljište je povezano s javnom cestom, što omogućuje lagan pristup, dok su struja i voda dostupne u neposrednoj blizini, čime se olakšava proces izgradnje. Ovo nije samo parcela zemlje; to je mogućnost stvaranja vašeg vlastitog utočišta, oaze mira i ljepote usred jednog od najčarobnijih krajeva Istre.

Budući vlasnik ovog zemljišta moći će ostvariti svoje snove gradnjom doma po vlastitim željama i potrebama, okružen netaknutom prirodom i udaljen od gradske vreve. Bilo da je to za opuštanje u miru ili kao investicija u budućnost, ova parcela zemlje predstavlja priliku koja se ne propušta.

Ovo nije samo kupnja zemljišta; to je investicija u životni stil, u kvalitetu života koji se može postići u ovom izvanrednom kutku Istre. Sada je pravo vrijeme da se ostvari vaša vizija idealnog doma, i to na ovom jedinstvenom komadu zemlje u Srgobanima.

Ako trebate više informacija o ovom objektu, slobodno nas kontaktirajte.

USLUGE KOJE VAM NUDIMO:

-mogućnost obilaska područja na kojem se nalazi nekretnina

-pomoć pri riješavanju pravnih poslova

-višejezična podrška tijekom kupnje

Napomena: Podaci o ovom objektu nisu zajamčeni. Zbog obveze dokazivanja vlasniku, molimo za razumijevanje da upite možemo obraditi samo s punom adresom i telefonskim brojem, kao i da ne dajemo nikakve podatke o točnoj adresi nekretnine.

Još jedna značajka koju možemo ponuditi je praćenje najma / čišćenja / održavanja / manjih popravaka objekata itd.

Address

Address: Sovinjak
  • Country: Croatia
  • Postal code / ZIP: 52420
Open on Google Maps
  • Property ID 20244062
  • Price 79.000EUR
  • Property Type Land
  • Property status Na prodaju
  • Land area 1.900 m2
  • Udaljenost od mora 32000m

Contact

Sabina Makić

Property Agent
Umag, Novigradska 30
+43 664 157 7475
sabina@makic.eu
Other Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *