ISTRA – “Vrhunsko zemljište s panoramskim pogledom na more u Vilaniji – Umag”

Kontakt
Na prodaju

20244070

Property ID

Description

Grad Umag, smješten duž predivne zapadne istarske obale, poznat je po svojoj ljepoti, bogatoj povijesti i blizini slovenske granice. Sada imate priliku postati dijelom ove izvanredne zajednice s našim ekskluzivnim građevinskim zemljištem u Vilaniji, udaljenom svega nekoliko koraka od Jadranskog mora.

Osobine zemljišta:

 1. Površina: Ukupna površina od 654 m2 pruža vam dovoljno prostora za ostvarenje vaših snova o idealnom domu ili investiciji.
 2. Pogled: Uživajte u spektakularnom pogledu na kristalno čisto Jadransko more, što će vam pružiti svakodnevnu dozu mira i inspiracije.
 3. Prilazni putevi: Zemljište ima dva prilazna puta, uključujući i javni put, što osigurava lako povezivanje s okolnim područjem i udobnost prilikom pristupa.
 4. Izgradnja: Velika prednost ovog zemljišta je što je prednji dio neizgrađen, što je rijetkost u Umagu. To vam pruža jedinstvenu priliku za stvaranje doma po vašim željama, s puno prostora za kreativnost.
 5. Lokacija: Smješteno je u blizini mnogih poznatih istarskih konoba, pružajući vam priliku da uživate u bogatoj gastronomskoj ponudi ovog područja i istražite lokalnu kulturu.
 6. Udaljenost od mora: Iako se nalazi u mirnom okruženju, zemljište je udaljeno svega oko 4 kilometra od obale, pružajući vam savršenu ravnotežu između privatnosti i blizine mora.

Mogućnosti gradnje:

Ovo zemljište nudi neograničene mogućnosti za gradnju vašeg vlastitog obiteljskog doma ili vile za iznajmljivanje. Bez obzira tražite li mirno utočište za odmor ili želite investirati u privlačnu nekretninu za turističko iznajmljivanje, ovo je savršeno mjesto za ostvarenje vaših ciljeva.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku za ulazak u ekskluzivni svijet umjetničkog i kulturnog nasljeđa Umaga, uz sve pogodnosti moderne udobnosti. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više i rezervirali svoj komad raja u Vilaniji!

Ako trebate više informacija o ovom objektu, slobodno nas kontaktirajte.

USLUGE KOJE VAM NUDIMO:

-mogućnost obilaska područja na kojem se nalazi nekretnina

-pomoć pri riješavanju pravnih poslova

-višejezična podrška tijekom kupnje

Napomena: Podaci o ovom objektu nisu zajamčeni. Zbog obveze dokazivanja vlasniku, molimo za razumijevanje da upite možemo obraditi samo s punom adresom i telefonskim brojem, kao i da ne dajemo nikakve podatke o točnoj adresi nekretnine.

Još jedna značajka koju možemo ponuditi je praćenje najma / čišćenja / održavanja / manjih popravaka objekata itd.

Address

Address: Umag
 • Country: Croatia
 • City / Town: Umag
 • Postal code / ZIP: 52474
Open on Google Maps
 • Property ID 20244070
 • Price Kontakt
 • Property Type Land
 • Property status Na prodaju
 • Land area 654 m2
 • Udaljenost od mora 4000m

Contact

Sabina Makić

Property Agent
Umag, Novigradska 30
+43 664 157 7475
sabina@makic.eu
Other Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *