ISTRA – ZEMLJIŠTE

Kontakt
Na prodaju

20234001

Property ID

Description

Prekrasno građevinsko i poljoprivredno zemljište s pogledom na more!

EKSKLUZIVNO SAMO KOD NAS!

Čast mi je predstaviti vam jedinstvenu priliku za investiciju u građevinsko zemljište smješteno u neposrednoj blizini grada Buja, s impozantnim pogledom na more. Ovo zemljište obuhvaća ukupnu površinu od 6930 m2 građevinskog zemljišta i dodatnih 2826 m2 poljoprivrednog zemljišta.

Lokacija:
 Zemljište se nalazi u pitoresknom okruženju blizu grada Buja, čime kombinira mir priobalnog područja s blizinom svih urbanih sadržaja. Udaljenost od mora omogućava neometan pogled na Jadransko more, pružajući potencijalnim stanarima neponovljivo iskustvo života.

Pristupnost:
 Lokacija zemljišta omogućava laku dostupnost iz različitih smjerova. Blizina prometnica čini ovo zemljište iznimno dostupnim, olakšavajući pristup ne samo gradu Buje već i obližnjim atrakcijama.

Infrastruktura:
 Svi potrebni komunalni priključci su dostupni ili su lako realizirani, što smanjuje troškove infrastrukturnih ulaganja. Investitori mogu biti sigurni da će ovaj projekt imati brz i efikasan pristup svim neophodnim resursima.

Urbanistički Potencijal:
Građevinsko zemljište omogućava raznolike mogućnosti gradnje. U suradnji s lokalnim urbanističkim planom, postoji prilika za razvoj stambenih objekata, vila ili čak turističkih kompleksa. Pogled na more dodatno povećava privlačnost ovog područja za potencijalne kupce.

Investicijske Perspektive:
Buje je atraktivna destinacija koja privlači kako domaće tako i međunarodne investitore. Investicija u ovo građevinsko zemljište ima potencijal za brzi rast vrijednosti, a istovremeno pridonosi razvoju lokalne zajednice.

Ovo građevinsko zemljište predstavlja jedinstvenu priliku za stvaranje nečeg posebnog u jednom od najljepših dijelova Istre. Pozivamo vas da istražite potencijal ovog projekta i pridružite nam se u stvaranju zajednice koja cijeni kvalitetan život i ljepotu prirode.

Ako trebate više informacija o ovom objektu, slobodno nas kontaktirajte.

USLUGE KOJE VAM NUDIMO:

-mogućnost obilaska područja na kojem se nalazi nekretnina

-pomoć pri riješavanju pravnih poslova

-višejezična podrška tijekom kupnje

Napomena: Podaci o ovom objektu nisu zajamčeni. Zbog obveze dokazivanja vlasniku, molimo za razumijevanje da upite možemo obraditi samo s punom adresom i telefonskim brojem, kao i da ne dajemo nikakve podatke o točnoj adresi nekretnine.

Još jedna značajka koju možemo ponuditi je praćenje najma / čišćenja / održavanja / manjih popravaka objekata itd.

Address

Address: Buje
  • Country: Croatia
  • Postal code / ZIP: 52460
Open on Google Maps
  • Property ID 20234001
  • Price Kontakt
  • Property Type Land
  • Property status Na prodaju
  • Land area 9.756 m2
  • Udaljenost od mora 5000m

Contact

Sabina Makić

Property Agent
Umag, Novigradska 30
+43 664 157 7475
sabina@makic.eu
Other Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *